ads

Wednesday, October 23, 2013

Pui in sos cu ciuperci


Pui in sos cu ciuperci

  • Ingrediente

    Carne de pui-5 pulpe superioare
    70 ml ulei de masline
    300 gr ciuperci proaspete
    2 catei de usturoi
    4 rosii
    1/2 lingurita oregano
    1/4 lingurita piper macinat
    1/2 piper boabe amestec(rosu,verde si alb)
    1 lingurita sare
    patrujel verde- o legatura
  • Mod de preparare

    Pulpele de pui se condimenteaza cu sare si piper macinat si se prajesc in putin ulei de masline.
    Se dau deoparte si in uleiul ramas se pun ciupercile taiate felii, apoi se adauga rosiile taiate cuburi, sare dupa gust, oregano, piper boabe si usturoiul taiat felii.
    Se lasa sa fiarba pana sacde toata zeama lasata de ciuperci si rosii.
    La final adaugam pulpele de pui si mai lasam cateva min pentru a se patrunde si carnea mai bine.
  • Mod de servire

    Servim puiul cu sos si ciuperci cu o garnitura de orez. Deasupra presaram patrujel verde tocat marunt.

No comments:

Post a Comment