ads

Monday, October 7, 2013

Ciulama de pui cu ciuperci


Ciulama de pui cu ciuperci

  • Ingrediente

    Ingrediente:1 piept de pui,1 ceapa medie,250 g ciuperci,200 ml smantana pentru gatit,3 catei usturoi,sare,piper,2 linguri faina,
  • Mod de preparare

    Mod de preparare:
    Intr-un ceaun se pun 2-3 linguri ulei si se calesc ceapa si usturoiul,tocate marunt. Cand se inmoaie ceapa se pune pieptul de pui,taiat cubulete si condimentat. Se lasa pe foc pana se albeste pe toate partile, apoi se adauga ciupercile curatate si taiate felii. Se mai calesc 5 minute, apoi se adauga 2 pahare cu apa. Se lasa la foc mic pana se fierb ciupercile.Smantana lichida se toarna in ceaun amestecand incontinuu.
    Intr-un castron se amesteca faina cu 3 linguri apa si se amesteca bine,apoi se amesteca cu 2-3 linguri de ciulama.Amestecul de faina se toarna in ceaun amestecand energic.Se mai fierbe 5 minute,avand grija sa nu se prinda.Se condimenteaza dupa gust.

No comments:

Post a Comment