ads

Saturday, October 5, 2013

Fursecuri cu dulceata


Fursecuri cu dulceata

  • Ingrediente

    150 g unt
    150 g zahar pudra
    esenta de lamaie
    1 ou
    colorant alimentar galben
    400 g faina
    2 linguri lapte
    1 praf de copt
    dulceata de cirese negre
  • Mod de preparare

    Amestecam untul cu zaharul si esenta de lamaie. Treptat adaugam oul, colorantul si laptele. Dupa adaugam faina cu praful de copt. Framantam pana se formeaza un aluat nelipicios. Luam o bucata de aluat o intindem si decupam cerculete (eu le-am decupat cu ajutorul unei cani). Ungem un cerc cu dulceata dar punem foarte putina si adaugam alt cerc deasupra. Pe margine apasam cu furculita la rotund si le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Procedam la fel cu tot aluatul pana il terminam. Dam la cuptor maxim 15 minute. Le lasam sa se raceasca si dupa le decupam in mijloc cate o inimioara si umplem inimioara cu dulceata de cirese.
  • Mod de servire

    In fursecuri putem pune dulceata de cirese negre de la Bunatati din natura si pe putem pudra cu zahar pudra.

No comments:

Post a Comment