ads

Monday, October 14, 2013

Briose cu sunca si cascaval




Ingrediente

4-5 oua (in functie de dimensiuni),
200 g sunca taiata cubulete,
200 g cascaval ras mare,
50 ml lapte,
50 g unt moale,
1 praf de copt,
sare,
faina cat cuprinde (cat sa iasa un aluat ca o smantana)

Mod de preparare

  • 1. Intr-un vas se amesteca: 4-5 oua (in functie de dimensiuni), 200 g sunca taiata cubulete, 200 g cascaval ras mare, 50 ml lapte, 50 g unt moale, 1 praf de copt, sare, faina cat cuprinde (cat sa iasa un aluat ca o smantana).
  • 2. Foarte important: nu amestecati excesiv ingredientele, deoarece briosele nu vor mai fi aerate, ci elastice si tari.
  • 3. Se aseaza in forme (de hartie sau de silicon) si se coc in cuptorul preincalzit, la 190 grade, timp de aprox 20 min (pana cand, daca introduceti o scobitoare in mijloc, aceasta iese curata). Se pot servi atat calde, cat si reci. Pofta buna!

No comments:

Post a Comment