ads

Friday, October 4, 2013

Pui dezosat complet si legume mexicane


Pui dezosat complet si legume mexicane
  • Ingrediente

    1 pui cam la 2kg,
    sare si piper,
    2 pungi legume mexicane de 400gr,
    ulei de masline,
    cimbru, busuioc si oregano
  • Mod de preparare

    Aceasta reteta eu o prepar duminica in familie sau la zile de sarbatoare si zile aniversare. Dezosez puiul pe spate si ii scot toate osicioarele. Dupa ce arata ca o bucata mare de carne il dau cu sare,piper si pun o punga de legume mexicane in el il intorc cu piepul in sus si il leg sul, ca pe muschiuleul de porc, il pun intr-o tava la cuptor cu spatele in sus,in tava adaug 3 pahare apa si unul cu vin alb, il las jumatate de ora si il intorc cu pieptul in sus inca jumatate de ora si e gata. Intre timp pun 2-3 picaturi de ulei de masline in tigaia wok, adaug cealalta punga de legume mexicane le asezonez cu cimbru,oregano si busuioc le las 2-3min sa se 'caleasca" si masa e gata. Pofta mare!!!

No comments:

Post a Comment