ads

Saturday, October 5, 2013

Gogosari in otet


gogosari in otet servit

Ingrediente Gogosari in otet:
  • 4-5 gogosari
  • 150 ml otet
  • 1 lingura sare
  • 1 lingurita zahar
  • frunze de telina
Iata ce aveti de facut:
Dupa ce ati facut cumparaturile necesare din piata si ati ales gogosari frumosi si telina verde, incepem treaba in bucatarie.
Gogosarii se spala si se curata de seminte.
Se taie felii subtiri si se aseaza frumos in borcan.
Printre feliile de gogosar se aseaza frunzele de telina pentru a oferi si un aspect placut conservelor de muraturi. Dupa ce ati asezat feliile de gogosar astfel incat sa umpleti borcanul, adaugati cantitatile de otet, sare si zahar, apoi completati cu apa.
Puneti capacul borcanului. Fierbeti borcanul in bain marie timp de 40 de minute.
Asa arata anul acesta borcanele mele cu gogosari in otet. Au fost deja preparate si asteapta cuminti sezonul rece.
Veti avea astfel gogosari in otet gustosi, care vor rezista chiar si timp de mai multi ani.
Va puteti juca cu imaginatia si puteti infrumuseta felul principal de mancare servit la masa, cu muraturi inedite, asezate in diferite forme.

No comments:

Post a Comment