PUI CROCANT
Ingrediente
1 piept de pui, 200 gr faina, 200 gr pesmet, 2 oua, sare, piper, ulei pentru prajit.
Preparare
Pieptul de pui se portioneaza in bucati potrivite sub forma de patratele. Se pun bucatile de pui pe o farfurie, se presara piper,sare si se amesteca usor, astfel incat toate bucatile de piept sa fie sarate si piperate. Separat facem compozitia de pane din ou, faina , sare si apa.Pesmetul se pune pe o farfurie. Compozitia de pane trebuie sa aiba o consistenta ca o smantana mai groasa. Snitele de pui se pudreaza cu faina, se trec prin compozitia de pane, se dau prin pesmet apoi se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins. Se prajesc bine pe ambele parti. Cand sunt gata se pun pe platou sau farfurie si se decoreaza.
Servire
Se servesc calde sau reci.
No comments:
Post a Comment