Paste cu sos de pătrunjel, usturoi şi parmezan
Ingrediente
1 cană cu paste integrale
2 legături de pătrunjel proaspăt
1 căţel de usturoi
3-4 linguri cu ulei de măsline
1 lingură cu pastă de susan tahina
zeamă de lămâie, după gust
sare de mare
piper negru
fulgi de ardei iute
parmezan răzuit.
2 legături de pătrunjel proaspăt
1 căţel de usturoi
3-4 linguri cu ulei de măsline
1 lingură cu pastă de susan tahina
zeamă de lămâie, după gust
sare de mare
piper negru
fulgi de ardei iute
parmezan răzuit.
Mod de preparare
Dificultate: usoara · Timp preparare: 15 minute · Nr. porţii: 2
Se fierb pastele şi se scurg de apă.
Se prepară sosul amestecând toate ingredientele (cu excepţia parmezanului) în blender.
Se toarnă sosul peste paste, se amestecă bine, după care se presară deasupra parmezan.
Se prepară sosul amestecând toate ingredientele (cu excepţia parmezanului) în blender.
Se toarnă sosul peste paste, se amestecă bine, după care se presară deasupra parmezan.
No comments:
Post a Comment