ads

Sunday, October 6, 2013


CHIFTELUTE


Retete Culinare - Chiftelute

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata mixta,
  • 2 lingurite de patrunjel tocat,
  • 1 praf cimbru,
  • 2-3 dinti de usturoi tocati marunt,
  • 1 ceapa fin tocata,
  • 2-3 felii de paine,
  • 250 ml lapte,
  • 2 oua,
  • sare si piper dupa gust.
  • Ulei pentru prajit chiftelutele

MOD DE PREPARARE RETETA CHIFTELUTE

Painea se pune la inmuiat in lapte, apoi se scurge bine.
Se amesteca intr-un bol impreuna cu celelalte ingrendiente pana obtinem o compozitie omogena.
Se formeaza intre palmele ude chiftelute de marimea unor nuci sau dupa dorinta.
Se prajesc in ulei bine incalzit cat sa le acopere.
Se scot pe hartie absorbanta.
Se servesc ca aperitiv sau mancare acompaniate de legume, cartofi, etc.





No comments:

Post a Comment