ads

Monday, December 2, 2013

Pulpe de pui in crusta picanta


Pulpe de pui in crusta picanta - imagine 1 mare

Ingrediente
  • .6 pulpe inferioare de pui
  • .unt cat o nuca
  • .1 ou
  • .3 felii de paine(eu am folosit de secara pentru ca din asta aveam in casa)
  • .1 ceapa
  • .2 catei de usturoi
  • .rozmarin
  • .patrunjel uscat
  • .sare ,piper

Mod de preparare
Pulpele se curata, se spala si se lasa la scurs.


Separat inmuiem painea in putina apa sau supa dupa care o stoarcem bine si o pasam cu ajutorul unei furculite.Amestecam cu o lingurita de unt , ceapa rasa, usturoiul zdrobit ,oul batut , rozmarinul, sarea si piperul. bine si obtinem o pasta cu care ungem fiecare pulpa in parte.


Punem pulpele intr-o tava unsa cu unt , adaugam o ceasca de supa de carne si dam la cuptor pentru circa 1 ora si 10 min. la foc potrivit.Daca mai este cazul mai adaugam din cand in cand supa. Scoatem cand totul este facut si rumen .


Servim alaturi de o garnitura si o salata.

No comments:

Post a Comment