ads

Thursday, December 12, 2013

Caltabos muntenesc


Caltabos muntenesc - imagine 1 mare

Ingrediente
  • 1 mat gros de porc
  • 1/2kg carne amestec
  • 1 cescuta de orez
  • 1 lingura gris
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 1 morcov ras
  • 10stafide
  • 1 foaie dafin
  • 1 lamaie
  • piper

Mod de preparare
In carnea tocata se adauga ceapa, 1 lingurita sare, ras si orezul spalat bine.


Se curata bine matul de porc,se spala si se umple cu amestecul de carne,se leaga la capete si se pune la fiert intr-o cratita de 3 l(depinde cat de lung e matul)


Se adauga 1 foaie de dafin,lamaia taiata felii, o ramurica de cimbru si 2-3 stafide


Trebuie sa fiarba cca 1 ora la foc mic


Se serveste cald cu covrigi inmuiati in zeama.


E o bunatate!

No comments:

Post a Comment