Friptura de porc cu rozmarin
Ingrediente
- 1kg muschi porc
- 2 catei usturoi zdrobiti
- 2 linguri rozmarin tocat
- O crenguta rozmarin
- 250ml vin alb sec
Mod de preparare
Se incinge cuptorul la 230 grade.
Se inteapa pe toate partile, se unge cu sare, piper, usturoi, rozmarin.
Se pune intr-o tava cu o crenguta de rozmarin deasupra si se baga la cuptor pentru 20 de minute pana se topeste grasimea.
Se reduce temperatura la 190 grade. Puneti vinul in tava si coaceti o ora si 40 de minute, ungeti din cand in cand cu sosul.
Se inteapa pe toate partile, se unge cu sare, piper, usturoi, rozmarin.
Se pune intr-o tava cu o crenguta de rozmarin deasupra si se baga la cuptor pentru 20 de minute pana se topeste grasimea.
Se reduce temperatura la 190 grade. Puneti vinul in tava si coaceti o ora si 40 de minute, ungeti din cand in cand cu sosul.
No comments:
Post a Comment