ads

Monday, December 9, 2013

Biscotti


Biscotti - imagine 1 mare

Ingrediente
  • 150 gr migdale
  • 120 gr.ciocolata
  • 1 cup zahăr brun
  • 1+3/4 cup făină
  • 3/4 cup cacao
  • 1 linguriță espresso pudră
  • 1 linguriță oraf de copt
  • 3 ouă mari
  • esență de vanilie

Mod de preparare
Minunați biscuiți și pe linga faptul ca se fac relativ repede, daca ai depozitezi la loc uscat intr-o cutie ai ai proaspeți pina la 2 luni de zile..:)


Dar hai sa vedem cum se fac..:) In primul rind aprindem cuptorul la 150”C. Mixam in robotul de bucatarie zaharul brun cu ciocolata pina se farimițeaza ciocolata.


Separat mixam ouale și apoi adaugam zaharul cu ciocolata, apoi esența. Intr-un alt bol amestecam ingredienteșe uscate, adica faina, cacaua, praful de copt si praful de espresso. Acest mix il adaugam peste oua si mai adaugam si migdalele. Amestecam f bine pina se incorporeaza tot si aluatul obținut il imparțim in doua parți egale si facem 2 suluri (ca in imagine) pe care le așezam pe hartie de copt in tava și le coacem la 150”C aprozimativ 30 minute. Lasam la racit maxim 5-10 minute, dupa care taiem felii de aprox. 5 cm pe care le asezam iar in tava si le mai dam la cuptor inca 10 minute.


Le intoarcem pe partea cealalta și le coacem inca 10 minute (biscuiții trebuie sa se usuce pe ambele parți..:)) Sunt extraordinar de gustoși și mie imi place sa ii adaug pe linga alți biscuiți și fursecuri in punguțele cadou pe care le darui de Craciun tuturor. Spor la prajiturit! :*

No comments:

Post a Comment