ads

Tuesday, December 3, 2013

Bors de peste


Bors de peste - imagine 1 mare

Ingrediente
  • 2 bucati peste macrou
  • 1 ardel rosu
  • 1 ardel verde
  • 1/2 radacina de telina
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 morcov
  • 2 rosii
  • 10 ml ulei
  • sare
  • piper
  • bors de putina
  • 1 legatura patrunjel verde

Mod de preparare
Intr-o oala punem apa sa fiarba. Cand incepe sa clocoteasca dam focul la minim.


Intre timp pregatim pestele. Il curatam, il spalam si il portionam. Punem pestele sa fiarba la foc mic timp de 15 minute. Il scoatem si il dam de-o parte iar apa in care a fiert se strecoara.


Legumele si radacinoasele se curata, se spala si le taiem in cubulete mici. Le punem sa fiarba in apa in care a fiert si pestele.


Cand sunt aproape gata asezonam cu sare si piper dupa gust si adaugam si uleiul. Lasam sa dea un clocot si acrim cu bors de putina dupa gust.


Mai lasam sa dea cateva clocote si oprim focul.Adaugam cu grija pestele in bors.


Servim cu patrunjel verde tocat.

No comments:

Post a Comment