ads

Monday, December 9, 2013

Fursecuri fragede cu unt


Fursecuri fragede cu unt - imagine 1 mare

Ingrediente
  • 125 gr unt
  • 60 gr zahăr
  • un ou +un găbenuș
  • 125 gr făină
  • 70 gr amidom din porumb
  • esență de vanilie

Mod de preparare
Aș putea sa spun ca sunt printre fursecurile preferate ale mele, atit de fragede și delicioase ca nu te poți oprii la 2-3 bucați linga o ceașca de cafea..:)


Așadar, mixam untul cu zaharul, adaugam ouale, esența, faina și amidonul. Mixam pina la incorporare și vom obține o compoziție destul de moale, insa așa trebuie sa fie. Cu ajutorul unui șpriț pentru biscuiți facem fursecurile și coacem aprox 10 minute la 180”C in cuptorul incins in prealabil. Cind sunt reci, le puteți tavali in zahar pudra ori puteți sa ii lasați asa cum sunt. Va vor ieși aproximativ 45 bucați pe care ii puteți depozita intr-o cutie. Raman fragezi 10-15 zile. Numai buni pentru Craciun și ca sa nu va aglomerați in preajma sarbatorilor, ii puteți face chiar de saptamina care vine. la prajiturit și ginduri bune pentru voi. :*

No comments:

Post a Comment