Coltunasi cu cartofi
Ingrediente
- 450 g faina
- praf de copt
- apa
- 1 kg de cartofi
- 2 cepe
- marar
- sare
Mod de preparare
Pregatirea aluatului: Cernem faina intr-un bol, adaugam sare, praf de copt, apa si amestecam , trebuie sa obtinem un aluat mai tare.
Cartofii ii curatam si ii punem la fiert; dupa ce au fiert ii pasam bine, adaugam ceapa rumenita in prealabil, adaugam sare, mararul tocat si piper negru.
Purcedem la treaba: Intindem din aluat o fisie mare si cu o cana formam niste cerculete in care punem cartofii si apoi lipim capetele.
Intr-o oala punem la fiert apa, dupa care adaugam coltunasii lipiti, ii lasam cam 30 de minute. Serviti cu smantana.
Cartofii ii curatam si ii punem la fiert; dupa ce au fiert ii pasam bine, adaugam ceapa rumenita in prealabil, adaugam sare, mararul tocat si piper negru.
Purcedem la treaba: Intindem din aluat o fisie mare si cu o cana formam niste cerculete in care punem cartofii si apoi lipim capetele.
Intr-o oala punem la fiert apa, dupa care adaugam coltunasii lipiti, ii lasam cam 30 de minute. Serviti cu smantana.
No comments:
Post a Comment