ads

Tuesday, December 10, 2013

Bomboane "Raffaello"


Bomboane "Raffaello" - imagine 1 mare

Ingrediente
  • 200 gr lapte praf
  • 100 gr migdale fara coja si pielita
  • 2 fiole esenta de rom
  • 100 gr nucade cocos rasa
  • 100 gr zahar pudra(daca folosim lapte praf neindulcit)
  • 200 gr unt
  • 100 gr napolitana de vanilie

Mod de preparare
Lasam untul sa se topeasca la temperatura camerei.Amestecam cu zaharul pudra (daca laptele praf este neindulcit,daca laptele este indulcit nu mai adaugati zahar).Urmeaza sa adaugam laptele praf si sa amestecam bine.Pregatim napolitana pisand-o bine sau cu ajutorul unui robot de bucatarie o sfaramam.O adaugam peste compozitia noastra si desfacem fiolele de esenta si le turnam peste crema .Incepem cu modelarea bombonelelor,formand bilute de dimensiune mica,adaugam in mijloc o migdala si o dam prin nuca de cocos rasa.Le punem in forme pentru bomboane.La fel procedam cu retsul cremei pana se tremina.


Se baga la frigider sa se mai intareasca si se servesc.Pofta buna!

No comments:

Post a Comment