ads

Thursday, December 12, 2013

Ciolan afumat la cuptor cu salatã Coleslaw


Ciolan afumat la cuptor cu salatã Coleslaw - imagine 1 mare

Ingrediente
  • 1 kg si jumate de ciolan afumat
  • 1 ardei iute
  • 4 foi de dafin
  • 1 kg cartofi mici
  • 6 cãtei de usturoi
  • o linguritã curcuma
  • piper
  • 100 ml ulei de mãsline
  • 1 citrinã
  • Pt salatã:
  • 1 varzã micã
  • o ceapã nouã
  • 1 morcov
  • sare si piper
  • 2-3 linguri maionezã

Mod de preparare
1) Fierbe ciolanul in apa fara sare, cu foile de dafin si ardeiul iute.


Lasa la fiert cam 30 minute.


Scoate ciolanul si in aceiasi apa fierbe cartofii.


2) Intr-o forma pentru cuptor aseaza ciolanul si cartofii si adauga usturoiul zdrobit, curcuma, si piper. uleiul peste tot si da la copt, la 200A�C, circa de 20 minute.


3) Intre timp pregateste salata taiata feliute, ceapa, morcovul ras si amesteca cu maioneza.


Condimenteaza dupa plac si serveste alaturi de carne.


Pofta mare!

No comments:

Post a Comment