ads

Monday, November 18, 2013

Tocanita de vita si ciuperci cu cartofi


Tocanita de vita si ciuperci cu cartofi - imagine 1 mare

Ingrediente
  • 1/2 kg carne de vita
  • 1/2 kg ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 3 rosii
  • ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • Garnitura de cartofi:
  • 1 kg cartofi
  • 250 g branza de burduf sau branza usor sarata
  • 2lg faina
  • sare

Mod de preparare
Maruntiti ceapa si caliti-o in putin ulei. Adaugati dupa 5 minute si ardeiul maruntit. Mai lasati cateva minute si apoi adaugati ciupercile taiate marunt. lasati sa se caleasca cateva minute si apoi adaugati carnea taiata cubulete. Condimentati cu sare si piper si adaugati cate putin apa pana cand se face carnea. Dupa 20 de minute se pot adauga si rosiile taiate marunt. La sfarsit adaugam patrunjel. Pentru garnitura de cartofi fierbeti cartofii in coaja, apoi ii maruntiti si adaugati sare, faina si branza. Modelati bilute si puneti la cuptor pe o hartie de copt.

No comments:

Post a Comment