ads

Sunday, November 10, 2013

Pulpe de pui toscane



Pulpe de pui toscane - imagine 1 mare


Ingrediente
  • .4 pulpe superioare de pui
  • .1-2 rosii
  • .1 ceapa
  • .3-4 catei de usturoi
  • .ulei de masline
  • .busuioc
  • .oregano
  • .salvie
  • .sare ,piper

Mod de preparare
Pulpele de pui se curata, se spala si se lasa la scurs.


Separat se prepara urmatorul sos:se indeparteaza pielea de pe rosie , se da prin razatoare si se amesteca cu ceapa fin taiata ,usturoiul zdrobit,cateva picaturi de ulei, sarea si piperul .


Se indeparteaza pielea de pe pulpe,se dezoseaza si apoi se bat usor cu un ciocan de bucatarie.


Cu acest sos(avem grija sa mai oprim putin sa ungem si pe exterior rulourile) se unge fiecare bucata de pulpa in parte .


Presaram busuiocul, si salvia .


Rulam fiecare pulpa si prindem cu o scobitoare.Punem intr-un vas un pahar de vin , asezam rulourile, turnam peste ele sosul care a mai ramas ,condimentam cu ierburi si dam la cuptor pentru circa 30-40 min.


Cand sunt gata facute asezam rulourile pe un platou si servim cu cartofi naturi sau alte garnituri preferate.

No comments:

Post a Comment