ads

Wednesday, November 6, 2013

Aperitiv cu somon afumat si ricotta


Aperitiv cu somon afumat si ricotta - imagine 1 mare


Ingrediente
  • -150g somon afumat
  • -250g ricotta
  • -30 sau 35 frunze de busuioc proaspat
  • -1 mana frunze de patrunjel proaspat
  • -1 franzela felii
  • tip cozonac
  • -sare

Mod de preparare
Intr-un bol se pune ricotta. Peste ricotta se pun frunzele de busuioc, taiate, si frunzele de patrunjel, taiate.


Se amesteca bine si se pune sare dupa gust.


Feliile de paine se pot taia cu forme de biscuiti sau se pot folosi intregi. Feliile se ung cu crema de ricotta.


Peste crema de ricotta se pun fasii de somon afumat, iar deasupra somonului se pot pune frunze de busuioc.


Se servesc imediat.


Pofta buna!

No comments:

Post a Comment