Paste cu două feluri de peşte, usturoi şi pătrunjel
Ingrediente
- paste (noi am folosit tagliatelle)
- 1 bucată potrivită de somon
- 2 bucăţi de file de cod
- 3 căţei de usturoi curăţaţi şi pisaţi
- 2 linguri de pătrunjel verde tocat mărunt
- ulei de măsline
- sare
- 1/4 linguriţă piper roz boabe sfărâmat
Mod de preparare
1. Pastele se fierb al dente, conform indicatiilor de pe ambalaj.
Cand pastele sunt gata, le treci pe sub un jet de apa rece si le lasi la scurs.
2. Intr-un wok sau o tigaie adanca punem 3-4 linguri de ulei. Cand uleiul este incins adaugam pestele.
Il tragem in tigaie 3-4 minute, dupa care se adauga usturoiul amestecat cu piperul roz si patrunjelul, lasam 1 minut, cat sa se imprieteneasca si adaugam pastele.
Se amesteca cu grija si se lasa 1-2 minute pe foc.
Cand pastele sunt gata, le treci pe sub un jet de apa rece si le lasi la scurs.
2. Intr-un wok sau o tigaie adanca punem 3-4 linguri de ulei. Cand uleiul este incins adaugam pestele.
Il tragem in tigaie 3-4 minute, dupa care se adauga usturoiul amestecat cu piperul roz si patrunjelul, lasam 1 minut, cat sa se imprieteneasca si adaugam pastele.
Se amesteca cu grija si se lasa 1-2 minute pe foc.
No comments:
Post a Comment