ads

Friday, November 15, 2013

Piept de pui la gratar cu sos gorgonzola


Piept de pui la gratar cu sos gorgonzola - imagine 1 mare

Ingrediente
  • un piept de pui marinat
  • 125 ml de smantana pentru gatit
  • 100 gr. de branza gorgonzola
  • 50 gr. de unt
  • sare
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare
Pasul 1:


Scoatem pieptul de pui din marinata si stergem excesul de sos. Taiem marunt branza gorgonzola.


Pasul 2:


Pregatim aragazul si o tigaie grill. Cand tigaia este incalzita asezam bucatile de piept de pui si le lasam timp de 4 minute.


Pasul 3:


Intoarcem bucatile de pui si pe cealalta parte si le lasam 3-4 minute, pana cand se rumenesc. Scoatem pieptul de pui de pe gratar.


Pasul 4:


Pregatim sosul cu gorgonzola. Pregatim o cratita in care punem untul sa se topeasca. Adaugam branza gorgonzola taiata. Amestecam si lasam la foc mic pana cand branza se topeste.


Pasul 5:


Adaugam smantana. Condimentam cu sare si piper macinat. Amestecam si lasam sa fiarba la foc mic timp de 5 minute, amestecand constant, apoi inchidem aragazul.


Pasul 6:


Asezam bucatile de piept de pui facute la gratar pe farfurie, iar deasupra punem sosul de branza.


Pasul 7:


Servim cu garnitura de piure de cartofi.




POFTA BUNA!

No comments:

Post a Comment