ads

Friday, November 29, 2013

Ardei iuti umpluti cu branza ,marinati



Ardei iuti umpluti cu branza ,marinati - imagine 1 mare

Ingrediente
  • 20 bucati ardei iuti rotunzi
  • 2 linguri cu smanata
  • 100 g branza cremoasa(philadelphia)
  • 6 linguri cu branza de oaie
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri brandy
  • 1 lingurita rosmarin uscat
  • sare
  • piper negru macinat
  • ulei de masline

Mod de preparare
Se spala ardeii apoi le taiem cotorul ca un capac si scoatem semintele si nervurile.


Intr-un bol facem urmatorul amestec.............cu ajutorul unei furculite sfaraman branza de oaie pe care o amestecam cu smantana,branza Philadelphia ,usturoiul dat prin presa,rosmarinul si brandy.


Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust .


Amestecam bine pentru o buna omogenizare.


Umplem fiecare ardei cu aceasta mixtura iar deasupra mai putem presara putin rosmarin.


Asezam ardeii astfel umpluti in borcane .


Incalzim usor uleiul de masline(sincera sa fiu nu am masurat ce cantitate am pus) si il turnam in borcane peste ardei.


Capacim.


Lasam sa se raceasca borcanele si le dam la frigider.


Dupa o saptamana se pot manca.

No comments:

Post a Comment