ads

Wednesday, November 6, 2013

Pulpa de curcan in crusta de piper si suc de citrice


Pulpa de curcan in crusta de piper si suc de citrice - imagine 1 mare


Ingrediente
  • 1 pulpa superioara de curcan
  • circa 50 g piper mozaic
  • piper macinat
  • 5-6 catei de usturoi
  • cimbru
  • ulei de masline
  • zeama de la o lamaie
  • zeama de la o portocala
  • sare


Mod de preparare
Carnea se spala,se lasa la scurs dupa care se stropeste cu putin ulei de masline si se condimenteaza cu sare, macinat mai mare .Punem piperul pe o folie de aluminiu in strat subtire si apoi tavalim carnea prin acesta.Asezam carnea intr-o tava .


Stoarcem zeama de la o lamaie


si de la o portocala si turnam peste carne.


Daca mai este nevoie putem adauga si putina apa.Acoperim tava cu o folie de aluminiu si dam la foc pentru circa 40 min


dupa care indepartam folia si mai lasam pana cand carnea se rumeneste frumos.Din cand in cand avem grija sa stropim carnea cu sosul din tava.


Cand friptura esta gata facuta si frumos rumenita o scoatem pe un platou,lasam sa se racoreasca si apoi putem taia felii potrivite.Sosul din tava il turnam intr-o sosiera si il servim la friptura impreuna cu o garnitura si o salata.

No comments:

Post a Comment